Slagerij Vet Rundvlees
Sinds 1955 zijn wij een ambachtelijke slagerij
Tot op de dag van vandaag is het rundvlees van Slagerij Vet afkomstig van onze eigen runderen.
Onze runderen leven in een natuurlijke omgeving in de regio van Utrecht.
Door de goede samenwerking met de boer zijn wij in staat rundvlees te selecteren dat voldoet aan de hoge kwaliteit die wij onze klanten willen bieden.
Slachting en keuring
Onze runderen worden geslacht en gekeurd bij het bedrijf Wouters in De Hoef.
Wouters voert de slachting uit in opdracht van Slagerij Vet.
Met grote regelmaat kunt u zelf waarnemen hoe ons vlees on-uitgebeend in enorme stukken wordt aangeleverd.
Uitbenen en vleesverwerking
Het uitbenen van het rundvlees wordt niet uitbesteed, maar wordt door ons zelf gedaan in de slagerij aan de Zeedijk 99 in Amsterdam.
Op deze manier kunnen wij onze vleesverwerking optimaal afstemmen aan de specifieke wensen van onze klanten.
Een T-bone steak, een Côte de Boeuf vergen een specialistische aanpak.
Zo ook kunnen wij er de heerlijkste vleeswaren van maken. Wij zijn er trots op al jaren ons eigen pekelvlees, onze eigen pastrami en osseworst te vervaardigen. Het rookvlees komt uit onze eigen rokerij, net als de gerookte osseworst.