Slagerij Vet Lamsvlees
Sinds 1955 zijn wij een ambachtelijke slagerij
Tot op de dag van vandaag is het lamsvlees van Slagerij Vet afkomstig van onze eigen lammeren.
Onze lammeren leven in een natuurlijke omgeving in de regio van Neck.
Door de goede samenwerking met de boer zijn wij in staat lamsvlees te selecteren dat voldoet aan de specifieken wensen van onze klant.
Samenwerking met Slagerij Zeilemaker
Wat betreft het lamsvlees hebben wij een zeer nauwe samenwerking met Slagerij Zeilemaker in Neck.
slagerij Zeilemaker laat zijn lammeren zelfstandig opgroeien met het juiste voer, in een diervriendelijke omgeving, slacht ze zelf en wij bij Slagerij Vet verwerken het vlees op de manier die u van ons mag verwachten: met het hoogste respect voor het vlees.
Uitbenen en vleesverwerking
Het uitbenen van het lamsvlees wordt niet uitbesteed, maar wordt door ons zelf gedaan binnen de slagerij aan de zeedijk 99 in Amsterdam.
Op deze manier kunnen wij onze vleesverwerking optimaal afstemmen aan de specifieke wensen van onze klant.