Kerntemperaturen Varkensvlees
Rauw | Rood | Rose | Doorbakken | |
---|---|---|---|---|
Varkensvlees | X | X | 55°-60° | 70°-75° |
Bereidingstijden Varkensvlees
Varkensvlees soort | Roerbakken | Bakken | Braden | Stoven | Trekken |
---|---|---|---|---|---|
Varkenshaas | 10-14 min | ||||
Fricandeau 500 gram | 35 min | ||||
Hamlap | 12-15 min | ||||
Oester | 6 min | ||||
Schnitzel | 3-4 min | ||||
Halskarbonade | 15-25 min | ||||
Schouderkarbonade | 10-14 min | ||||
Ribkarbonade | 6-8 min | ||||
Haaskarbonade | 6-8 min | ||||
Filetlap | 4-6 min | ||||
Filet 500 gram | 35 min | ||||
Speklap | 8-10 min | 10-15 min | |||
Hamschijf | 120 min | ||||
Braadworst en Saucijs | 10-14 min | ||||
Varkensreepjes | 2-4 min |