Kerntemperaturen Rundvlees
Rauw | Rood | Rose | Doorbakken | |
---|---|---|---|---|
Rundvlees | 40°-45° | 50°-55° | 55°-60° | 65°-70° |
Bereidingstijden Rundvlees
Rundvlees soort | Roerbakken | Bakken | Braden | Stoven | Trekken |
---|---|---|---|---|---|
Ossenhaas | 3-6 min | ||||
Biefstuk | 3-6 min | ||||
Bieflap en baklap | 3-6 min | ||||
Rosbief 500 gram | 15-25 min | ||||
Entrecote en Lendelap | 3-6 min | ||||
Rib eye | 3-6 min | ||||
Magere stooflap | 150 min | ||||
Sucadelap | 150 min | ||||
Riblap | 150 min | ||||
Poulet en soepvlees | 150 min | ||||
Ossenstaart | 150 min | ||||
Klapstuk | 200 min | ||||
Gehaktbal 150 gram | 15-20 min | ||||
Runderreepjes | 2-4 min |