Olijcke Kenau
Met als hoofdingrediënt Kenau. Een
‘eau-de-vie de bière’ gebrouwen
door de Jopenkerk. De worst is zeer
zacht van structuur. Olijcke Kenau
heeft een licht zoetje en een mout
kick in de nasmaak.
Olijcke Jopen
Gemaakt voor en met Jopen Bier,
een bier uit de Haarlemse Jopen-
kerk met inmiddels landelijke
faam. Opvallend zoet met wat
rietsuiker op de achtergrond.
Olijcke Hynder
Onze whiskyworst. Gemaakt met
Fryske Hynder, een Friese Whis-
ky. De smaak is intens met hinten
van gras, noten en gebrande suiker.
De worst is zalvend zacht van structuur.
Olijcke Italiaan
Met als hoofdingrediënt een Italiaan-
se rode wijn uit de Piëmonte-
streek in Noord-Italië. De worst is
zacht en wat pittig tegelijk, met een
hint van kruidnagel.
Geef een reactie