Slagerij Vet Kalfsvlees

Sinds 1955 zijn wij een ambachtelijke slagerij
Tot op de dag van vandaag is het kalfsvlees van Slagerij Vet afkomstig van onze eigen kalveren.
Onze kalveren leven in een natuurlijke omgeving in de regio van Neck.

Door de goede samenwerking met de boer zijn wij in staat kalfsvlees te selecteren dat voldoet aan de hoge kwaliteit die wij onze klanten willen bieden

Samenwerking met Slagerij Zeilemaker

Wat betreft het kalfsvlees hebben wij een zeer nauwe samenwerking met Slagerij Zeilemaker in Neck.

Slagerij Zeilemaker laat zijn koeien, varkens en lammeren zelfstandig opgroeien met het juiste voer, in een diervriendelijke omgeving. Hij slacht ze zelf en wij bij Slagerij Vet verwerken het vlees op de manier die u van ons mag verwachten: met het hoogste respect voor het vlees.

Uitbenen en vleesverwerking

Het uitbenen van het kalfsvlees wordt niet uitbesteed, maar wordt door ons zelf gedaan in de slagerij aan de Zeedijk 99 in Amsterdam.
Op deze manier kunnen wij onze vleesverwerking optimaal afstemmen aan de specifieke wensen van onze klant.
Daarnaast stelt ons dat in staat er de heerlijkste vleeswaren van te maken. Ons kalfspekelvlees is daar een mooi voorbeeld van.

Heerlijk vlees van kalveren die op een gezonde manier worden grootgebracht zonder antibiotica en andere toevoegingen.

Bekijk hier het assortiment Kalfsvlees