Olijcke Kenau

Met als hoofdingrediënt Kenau. Een

‘eau-de-vie de bière’ gebrouwen

door de Jopenkerk. De worst is zeer

zacht van structuur. Olijcke Kenau

heeft een licht zoetje en een mout

kick in de nasmaak.

Olijcke Jopen

Gemaakt voor en met Jopen Bier,

een bier uit de Haarlemse Jopen-

kerk met inmiddels landelijke

faam. Opvallend zoet met wat

rietsuiker op de achtergrond.

Olijcke Hynder

Onze whiskyworst. Gemaakt met

Fryske Hynder, een Friese Whis-

ky. De smaak is intens met hinten

van gras, noten en gebrande suiker.

De worst is zalvend zacht van structuur.

Olijcke Italiaan

Met als hoofdingrediënt een Italiaan-

se rode wijn uit de Piëmonte-

streek in Noord-Italië. De worst is

zacht en wat pittig tegelijk, met een

hint van kruidnagel.